wawancara kerja

BUAT YANG BARU LULUS ATAU
MENJELANG LULUS
TES WAWANCARA NGGOLEK KERJO
TERNYATA ANGEL LAN NJELEHI, IKI
CONTONE :

A : Kowe nduwe omah opo ora…..?
B : dereng….
A : Wah kowe ora iso ketompo nang
kene
B : Lho kok ngaten……..?
A : Mengko kowe mesthi ngajukne
utang nang perusahaan.
B : Ah.. mboten kok, Sak janipun
tiyang sepuh kulo niku sampun sugih.
A : Yo malah ora ketompo
B : Lho kok ngaten…..?
A : Mengko kowe kerjo mung nggo
hiburan, nongkrang nongkrong wae,
catting terus
A : Kowe nduwe motor opo ora….?
B : Mboten.
A : Ora ketompo
B : Lho kok mboten ketompo ?
A : Mengko kowe mesthi njaluk
bantuan kredit.
B : Sak janipun gadhah, ning tasih ten
kampung, gampil mangke kulo beto
ngriki.
A : Wah malah ra ketompo….
B : lho kok ngoten
A : Tempat parkire wis ra cukup.
A : Kowé wis lulus sarjana tenan…..?
B : sampun pak….
A : Ora ketompo, kéné iki golék sing
SMA aé, luwih manutan lan bén
mbayaré murah
B : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi
A : Malah ora ketompo…..
B : Lho kados pundi to….?
A : Mengko kowé kerjo mung ngetik
skripsi, lék wis lulus mesti golék kerjo
neng perusahaan liyo.
A : Kowé seneng guyon opo ora ?
B : Mboten pak, kulo serius nék
nyambut gawé.
A : Ra ketompo…..
B : waa……kok ngoten?
A : Engko konco koncomu lan anak
buahmu podho stress.
B : Sak jané nggih sekedhik sekedhik
seneng guyon.
A: Malah ora ketompo.
B : Lho kok……
A: Engko kowé mung gaweane update
status sing lucu…….
A : Kowé mau mréné numpak opo ?
B : Nitih mobil
A : Kowé ora ketompo
B : Sebabipun ?
A : Saiki BBM mundhak terus, mengko
kowé njaluk mundhak bayar terus
B : Wo, kulo wau namung nunut, kok
A : Tambah ora ketompo
B : Lho, lha kok … ?
A : Mengko mung gawéné nunut mobil
kantor. Ngrusuhi!
A : Kowe waras opo ora?
B : Lha, kulo nggih waras to Pak.
A : Ra ketompo…….
B : Kenging nopo …..?
A : Mengko kowe mesthi ora krasan
neng kene.
B : Niku rumiyin Pak, sakmeniko
sampun rodo edan.
A : Malah ra ketompo……
B : Pripun to niki….?
A : Mengko aku duwe saingan…….

Tentang anuopo

fantasi
Pos ini dipublikasikan di Uncategorized. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s